dimarts, 13 de març de 2012

Pinterest

Imatge procedent de Fastrackmedia.
Durant aquest curs estem investigant diverses xarxes socials i l'interessant serà al final de tot quedar-nos (o sigui utilitzar) les que realment trobem útils. Pinterest és una xarxa social només amb dos anys de vida però amb un creixement ràpid a nivell d'usuaris especialment a partir del 2012. Pinterest ens permet "punxar" (pin) els nostres interessos i continguts (interest) a la xarxa.

Amb Pinterest sobretot podrem anar punxant, clicant, les fotos i videos que anem trobant per internet, agrupar-los i compartir-los. Qui no ha vist algun cop un video o una foto interessant i després no l'ha tornat a trobar? Tot aquest material l'anirem compartint en un taulell i a partir d'aquí el podem vincular també al nostre Facebook i Twitter. Com a d'altres xarxes socials a Pinterest també hi podem pujar les nostres fotos, seguir persones, etc. A banda del l'aplicació web tradicional també n'hi ha per a telèfons mòbils.

Exemples de continguts relacionats amb el món de la fusta a Pinterest (més exemples).

Exemples de continguts relacionats amb el món de la construcció a Pinterest (més exemples).Video realitzat per Totemguard (Twitter & blog).

Consell: Vinculeu els continguts del vostre Pinterest a Facebook i Twitter.                                                       
Per on començar? Demaneu la invitació per a registrar-vos a Pinterest. [Enllaç o mitjançant el professor].   
Mòdul formatiu: AIB
Crèdit: TIC
Bloc de continguts: Utilitats d'internet

1 comentari: