dilluns, 19 de maig de 2014

El poder de la bastida


>>Cocooning at Home in Hong Kong<<
Us imagineu l'edifici Atlàntic de Tarragona envoltat per una xarxa groga, blava o verda? Amb una bastida d'aquelles que fan història? Doncs, salvant distàncies i magnituds, quelcom similar es fa realitat en alguns edificis de Hong Kong. Adrew Boriga (web) ens hi acosta amb una nova forma de fer periodisme, de la ma de "Cocooning at Home in Hong Kong", un article del tot visual, amb les impactants fotografies de Peter Steinhauer (about me). Com ho veieu?

Cocooning at Home in Hong Kong


Twitter d'Andrew Boriga i Peter Steinhauer

3 comentaris:

  1. Penso que aquest article de Andrew Boriga i Peter Steinhauer ens demostra l'avenç en les tecnologies de la construcció a Hong Kong. Les estructures captades a les fotos realment són meravelloses.

    ResponElimina
  2. per lo que he vist de les envastidas que monten gent quie conec a les de les fotos no hi ha commparacio de granditud, altitud. etc..Ja es veu a le majoria de fotos que hi han cartells chinesos, y evidentment el coreans son el 1rs del paisos de mes modernitzacio. i per ami ledifici ja el podrien deixar aixi tal com estan a les fotos. (opinio personal).

    ResponElimina