dimarts, 9 d’octubre del 2012

Reinventar-se

¿Qué es Tulabooks? from Tulabooks on Vimeo.

Imatge de Tulabooks
Hem fet servir com a exemple a Maria Mateo per parlar de les nostres vides, o d'aspectes de les nostres vides. Maria Mateo és la creadora de la xarxa social Tulabooks i a partir dels flaixos que sobre la seva trajectòria ha escrit A. Rodés segur que podem establir paral·lelismes amb les nostres vides.  

Ens hem hagut de reinventar alguna vegada? 

 Ho investiguem?

L'esquema a partir del qual podem treballar és el mateix que es proposa en l'article:

1.- Canvi de rumb
2.- Primer intent
3.- Crisi
4.- Nova aventura

Rodés, A. (text) i Calderer, C. (foto): Maria Mateo. Ara, 16 de setembre de 2012 (suplemenmt Ara emprenem).

Twitter: @Tulabooks

Mòdul formatiu: Desenvolupament i recursos personals. 
Crèdit: Desenvolupament personal. 
Bloc de continguts: Identitat personal i autoconeixement.

Mòdul formatiu: AIB
Crèdit: Tècniques comunicatives bàsiques per al món laboral i la vida quotidiana.
Bloc de continguts: Comunicació escrita 

11 comentaris:

  1. L'experiència d'Ana Mateo m'ha fet pensar en que jo vaig començar a jugar al bàsquet i després al futbol, però 7 anys després vaitg començar a fumar. El 2011 es quan vaig intentar deixar de fumar per que no volia passar a les drogues. Vaig començar a fumar molt per que era adicte no em quedava més diners. I vaig deixar de fumar i vaig començar a estudiar un curs d'electricitat a Vila-seca.

    ResponElimina
  2. -Canvi de rumb:Despres d'estar 3 anys al futbol base del vilaseca tenia ganes de cambiar de equip i als dies em van dir d'anar a la floresta.

    -Primer Intent:Al seguent any vaig començar a la floresta amb moltes ganes i més confiança que mai.

    -Crisi:Una lesió de genoll em va deixar qüasi tot l'any sense jugar i cuan em vaig recuperar em va costar molt tornar pero al mes o aixi em van dir d'anar a un altre equip de preferent.

    -Nova Aventura:Al mes vaig anar am moltes ganes i confiança pero sobretot recuperat bé del genoll.

    ResponElimina
  3. Després de quatre anys en l'institut de pencar casi totes,ara m'he donat compte de que ho tinc que aprofitar.Aprofitar el any i posar-me a fer feina ala classe.
    Quan portava dos anys vaig intentar posar-me,però,las malas companyies em van portar un altre vegada a suspendre.
    Desde el meu punt de vista estic veien que acabarem molt malament.El pais esta en una mala època i es tenen que buscar solucions.
    Ara el curs 2012-2013, m'he propost estudiar i treurem el graduat i el PQPI, bé una experiència diferent a la d'Ana Mateo però en tot cas la meva.

    ResponElimina
  4. És Maria, no Anna :-)

    Gràcies per compartir-ho també al blog, Àngel, Alexis i Jesus!

    ResponElimina
  5. Maria ha estat molt espavilada a ajuntar el seu treball amb les seves passions, hi ha creat una xarxa de llibres en línia molt interessant.

    ResponElimina
  6. es molt interesant la manera de cambiar la seva vida, hi ha vegades que va molt be fer un cambi radical a la teva vida

    ResponElimina
  7. Jo vaig ser un mal estudian desde 1r eso hasta que 3r eso vaig inscriuramt al institut peremartell en fusteria per ara en va be espero aprova i fer formació professinal .

    ResponElimina
  8. el canvi de rumb sempre va be perque aixi tu tambe canvies de persones i de tot de la teva vida i et donas conta de moltes coses

    ResponElimina
  9. Hay que perseguir lo que se quiere hasta conseguirlo, creo que a eso te refieres con lo de reinventarse. Supongo que alguna vez me he tenido que "reinventar".

    ResponElimina