dijous, 18 d’octubre del 2012

Amanda Todd ens ha de fer pensar


Els actes de record a  Amanda Todd s'extenen pel Canadà.
Foto: Jonathan Hayward/Canadian Press. Publicada a CBC.
Aquests dies ha saltat a primera plana el cas d'Amanda Todd, noia canadenca que als 15 anys va treure's la vida a causa de l'assetjament rebut, especialment via Facebook. 

Abans de suïcidar-se va penjar un video al Youtube que ens denota la importància d'un cas que ens hauria de fer reflexionar: el de l'assetjament per internet. Algunes de les paraules d'Amanda Todd són: "Estic contínuament plorant. Cada dia penso per què encara sóc aquí. Tinc una ansietat horrible. No he sortit en tot l'estiu. Tot pel meu passat. La vida no millora. No puc anar a l'escola ni reunir-me amb gent. M'estic tallant constantment. Estic molt deprimida". Aquest cas -com d'altres- ens ha de fer pensar, també a tenir clar amb qui compartim les nostres imatges, la nostra vida.

Més info al blog

Video original penjat per Amanda Todd.
Més informació a: El Periódico, La Vanguardia, CBC.

15 comentaris:

  1. no es necesario llegar a ese punto, pero a veces no puedes mas con la situacion y es la unica salida que ves

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens moltissima rao estic amb tú company

      Elimina
    2. Es dificil passar de un problema como este, peró pienso que tampoco abria que solucionar-lo de esa manera. :/

      Elimina
  2. Este es uno de esos videos que te hacen pensar en la clase de principios que tienen algunas personas, vivimos en un mundo hipocrita... y triste, parar y mirar más alla de nuestro "mundo particular".
    Esto me puede pasar a mi, a ti... porque gente enferma se pasean por nuestras vidas y con las facilidades que da hoy en día (la red), consiguen hacer realidad sus enfermas fantasias. Nunca te puedes fiar, porque nunca dejas de conocer a las personas y estos personajes con esta mentalidad estan más cerca de lo que pensamos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es verdad no te puedes fiar ni de tu propia sombra de acuerdo con tigo !:D

      Elimina
  3. Jo crec tothom passara mal en aquet cas.Pero si fos jo no arribare fins aquet punt.Anire a viure un altre lloc igualment fare la vida normal icorren.La meva opinio sobre aquet tema la nena no tenia que arribar fins aquet punt .

    ResponElimina
  4. la meva opinio algu si le pasa això ,abans que arribar aquet punt parlar amb gent grand sobre la tema estic molt segur té solució.

    ResponElimina
  5. Jo pensó que ninguna persona es mereis lo que va pasar , del bullying ha Amanda Todd .Pero pop pasar ha qualsevol , per que hi ha moltes persones que estan enfermes del cap , pero aquesta noia
    solament tenia una sortida suicidarsa per que no tenia niguna sortida mes per que no tenia ha ningu.

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Yo estic d'acord amb el Dani, que no tens per què arribar fins aquest punt. I Abraham no pots dir que faries tots aixó sense estar en la situació d'aquesta noia.

    ResponElimina
  8. jo penso que res d'això li hauria aver passat a ningú,pero la veritat que ha sigut un poc culpa seva ya que la noia havia possat fotos inadecuadas en la web

    ResponElimina
  9. es veritat el que diu el erik pero aquestes webs las veu tot el mon que esgui dins de la web

    ResponElimina
  10. aixo pasa per possar fotos proBOCATIVES ALA WEB...

    ResponElimina
  11. Esto me parece muy desagradable a nadie le gusta ver noticias sobre cosas de estas pero tambien hay que tener cuidado con lo que aces porque todo conlleva una consecuencia.. aunque creo que eso seria lo ultimo que yo aria me cambiaria de ciudad i de pais si hiciese falta pero quitarse la vida no creo que sea una buena manera de acabar con todo.

    ResponElimina
  12. Yo creo que tiene que hacer pensar a muxas xicas de que tienen que tener cuidado con las fotos que suben a internet y cuidado cn la gente porque hay muxo loco suelto, y la pobre lo ha tenido que pasar fatal para llegar al punto de matarse.

    ResponElimina