dilluns, 7 de maig del 2012

Premio Espiral de Edublogs

Hem estat seleccionats com a finalistes de l'edició d'enguany del "Premio Espiral de Edublogs" en la categoria de blogs de professors i professores. El premi, organitzat per Espiral i amb la participació de la Fundación Telefónica (veure bases), es lliurarà a Madrid el proper 2 de juny i aconsegueix per sisè any consecutiu dinamitzar la blogosfera educativa ja que només aquest any hi han participat 1824 blogs directament relacionats amb l'educació.

Els gairebé dos milers de blogs participants han fet que l'organització i el jurat hagin hagut de posposar dues setmanes l'anunci dels blogs finalistes, un total de vint-i-set en la categoria en que participem, d'on sorgiran tres blogs premiats amb... una baldufa!

Per a més informació, a Twitter s'ha posat en marxa l'etiqueta #espiraledublogs i podeu seguir @edublogsespiral, des d'on es dóna informació puntual i es realitza el seguiment d'aquesta edició del premi. A Facebook també hi podeu trobar més informació, així com al lloc web oficial.

Com deien els romans... Alea jacta est. Ara només cal esperar al dia 11 de maig, quan el jurat farà públics els blogs guardonats.

4 comentaris: