dilluns, 18 de juliol de 2011

Els superherois entren a l'aula

Jim Lee (DC/Planeta DeAgostini)
A la Jornada pedagògica PQPI-PTT/PQPI-FIAP organitzada pel Departament d'Ensenyament al CosmoCaixa de Barcelona vam presentar l'experiència del treball amb còmic dins del mòdul B del PQPI, va ser un inici de curs on tota la gent implicada en els PQPI vam poder compartir experiències i coneixements d'allò més divers.

"Els superherois entren a l'aula: Batman Barcelona. El cavaller i el drac com a exemple d'ús dels còmics en els PQPI", va ser una manera d'acostar un món amb molt de potencial i encara no prou utilitzat dins de l'àmbit educatiu: el dels còmics. I en concret de com les aventures de Batman a Barcelona han servit a l'Institut Pere Martell per treballar aspectes concrets de la programació del mòdul B dels PQPI.
En aquest post a banda de l'espectacular dibuix de Jim Lee que va ser utilitzat per a la portada del còmic, penjem un resum del taller que va tenir lloc a la sala Pi del CosmoCaixa, fotos i un parell de vídeos relacionats amb aquest còmic en concret.Aquests vídeos ens acosten al fenòmen que va suposar l'edició d'aquesta aventura de Batman a Barcelona:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada