divendres, 29 d’octubre del 2010

UNA DE TERROR


Aquesta setmana hem vist el tràiler de "Los ojos de Julia". Part d'aquesta pel·lícula va ser filmada ara fa un any als soterranis de l'Institut Pere Martell, just a sota de l'Edifici Tallers. Ara ja ha arribat el dia de l'estrena, en concret el 29 d'octubre.

Enllaç IMDb

8 comentaris:

  1. M'agradaria veure aquesta pelicula,sobretot sabent que part d'ella va ser rodada en els passadissos subterranis de la laboral,l'unic problema és que les pel.licules de por no són del meu grat,i de vegades ho passo una mica malament.

    ResponElimina
  2. hola algú sap de qui és la balada que sona al final de traile

    ResponElimina
  3. Pel·lícula española, i de por, dos característiques que em fan optar per no veurela, tot i que es un gran privilegi per el institut que hagi sigut rodada allà. Recomano a tot apasionat del "thriller" Paranormal Activity.

    ResponElimina
  4. fins que no vaig veure e video a classe ni savia que l'institut tingues sotarrani. magradaria baixar-hi algun dia

    ResponElimina
  5. esta pel·lícula esta vastant ve perque es gravada en aques institut (jo en verdad era el protagonista pero dije k no por k pagavan mui mal)

    ResponElimina
  6. la pelicula esta bien x q fue grabada en el sotano del instituto y me gustaria estar en esa parte donde fuen grabada la peliculas...

    ResponElimina
  7. la peli es interesante xk esat grabada en los pasillos subterraneos de el instituto pere martell i es ineresante k en un instituten se aia grabado una pleicula.

    ResponElimina
  8. la meva opinions d'aquest video el matex que tu belén rueda és la millor actriu espanyola amés de ser una gran professional és una dona guapissima a mi m'encanta jo vaig veure un reportatje d'ella Belén rueda per mi és la millor actriu espanyola

    ResponElimina