divendres, 30 d’octubre del 2020

Sortir de l'armari

Comentaris sobre "Salir del armario".


Jean-Pierre Belone, el veí

Eloy Bastardo: Els veí és un personatge que fa canviar a Pignon, que estava punt de suïcidar-se. Li impedeix saltar del balcó dient que havia aparcat justament sota del seu balcó i que li abonyegaria el cotxe, cosa que era mentida. Ho va fer per ajudar a Pignon a la seva vida.El veí Jean Pierre, com que estava al cas de que volien acomiadar Pugnon el va ajudar a mantenir la feina. Li va dir: tinc una idea per a que no t'acomiadin de la feina: fes veure que t'agraden els homes. Pignon va dir que aquesta idea no li agradava, però com sabia que la feina estava en joc va fer cas al veí. Jean Pierre va dir: t'ensenyaré unes fotos, i li ensenya unes fotos de dos homes tocant-se el cul i li va fer un muntatge de les fotos posant-hi la cara de Pignon. Així a l'empresa, una fàbrica de preservatius, es pensarien que li agradaven els homes. Al final això li va servir a Pignon per a no perdre la feina. Pignon va anar a fer una visita al veí dient que moltes gràcies, ja que fins-i-tot havia aconseguit tenir una cita amb la seva exdona. 

François Pignon, el protagonista

Mohamed Ait Daoud: Pignon és un personatge que treballava en una empresa des de feia molt de temps, en aquesta empresa el volien fer fora. Aleshores el veí veu que es vol tirar del balcó i li diu que no es tiri damunt del seu cotxe, que el trencarà. El veí va a casa seva i li diu, et convido a una copa i li proposa una idea per no perdre la feina, fer-se passar per homosexual i que se n'assabentin els companys de feina, La seva antiga dona també se n'assabenta, i el seu fill. No volien parlar amb ell però el seu fill va a casa seva ja que l'havia vist a la televisió a la desfilada gai amb un condó gegant al cap. Recupera el treball però al final el seu cap se n'assabenta de que no és homosexual ja que s'embolica amb una secretària.

Saïd Achouitar: El senyor Pignon es vol tirar del balcó, el veí diu: no ho facis perquè sota el balcó em trencaràs el cotxe! El volen fer fora de la feina i el va aconsegueix convèncer-lo de que no el facin fora fent-se passar per homosexual. El fill i la ex-dona de Pignon pensen que és homosexual, però realment només ho va fer perquè no el fessin fora de l'empresa.

Ismail Oumzout: Un dis ava convidar el seu fill a menjar a casa seva i van parlar de moltes coses i van fumar un porro. El dia següent van fer una festa en honor a Santini a l'empresa i quan acaba marxen tots menys Pignon i la senyors Bertrand, finalment s'acabaran embolicant a l'empresa i el director els sorprèn, descobrint que no és homosexual. Finalment Pignon aconsegueix parlar amb la seva exdona, la seva filla i al final de la pel·lícula es fan un a foto tots els de l'empresa menys els dos homes que havien pegat a Pignon.

Juan Luis: Abandonado por su mujer, ignorado por su hijo y despreciado por sus compañeros,con el despido sobre su cabeza, está a punto de arrojarse por la ventana, pero un vecino psicólogo jubilado, le aconseja fingir su homosexualidad para conservar su trabajo.

Info sobre la pel·lícula a Viquipèdia

New York Times 

1 comentari:

  1. François Pignon: Abandonado por su mujer, ignorado por su hijo y despreciado por sus compañeros,con el despido sobre su cabeza, está a punto de arrojarse por la ventana, pero un vecino psicólogo jubilado, le aconseja fingir su homosexualidad para conservar su trabajo.

    ResponElimina