dijous, 3 d’octubre del 2019

Vocabulari bàsic de fusteria en anglès

"London globe" de Txaber està sota llicència CC BY-NC-ND 4.0
Fusteria. A partir de textos relacionats amb l'ofici de fuster treballarem aspectes del vocabulari bàsic d'aquesta professió en llengua anglesa. Per tal de fer-ho es passaran textos en paper i també projectats al canó, a partir d'aquí realitzarem una lectura comprensiva que ens pugui permetre entendre el text per després fer una traducció i extreure'n el vocabulari bàsic de fusteria que hi aparegui.

Finalment completarem un llistat de vint-i-cinc paraules que després de posar en comí compartirem aquí.

Qui vulgui endinsar-se més (optatiu i fora de programa) pot investigar l'enllaç d'aquest curs en anglès. El curs, d'Alison courses, és gratuït i només cal pagar si un cop superat es vol rebre l'acreditació.

https://alison.com/es/cursos/introduccion-a-carpentry-revisado/contenido#course-plan

MFG - Mòdul formatiu: 1 Estratègies i eines de comunicació
UF 3: Anglès
RA2: Entén el vocabulari més utilitzat en l’àmbit laboral en llengua anglesa, amb especial atenció al termes més emprats en el seu perfil professional.
RA3: S’expressa fent servir el lèxic més utilitzat en l’àmbit laboral en llengua anglesa, amb especial atenció al termes més emprats en el seu perfil professional 
Criteris d'avaluació: 
RA2 CA 1 Coneix els lèxic d’ús freqüent de la llengua anglesa i els relacionats amb l’especialitat.
RA3 CA 1 Utilitza un repertori essencial i restringit d’expressions, frases i paraules de situacions habituals del perfil professional.

2 comentaris: