dimecres, 20 de març de 2013

Rabindanath Tagore

Rabindanath Tagore. Foto: Wikipèdia
"Tinc la meva pròpia versió de l'optimisme. Si no puc creuar una porta, en creuaré una altra o faré una altra porta. Alguna cosa meravellosa vindrà, no importa el fosc que estigui el present"

Rabindanath Tagore (1861-1941) 
Premi Nobel de Literatura

রবীন্দ্রনাথ ঠাকুর és la grafia en llengua hindi de Rabindanath Tagore. Vols veure'n més?

21 comentaris:

 1. me parece un hombre a seguir no hay que rendirse nunca.

  ResponElimina
 2. M'agradaria que tot el mon sapigues que sempre hi ha una porta uberta, m'ai tens que abandonar sempre tirant capant davant:)

  ResponElimina
 3. Que mai tenim que rendir-nos sempre mirar endavant per molts obstacles que tingem i mai mirar enrere sempre endavant.

  ResponElimina
 4. Es un hombre que siempre ve el vaso medio lleno Comenco a escribir poemas con tan solo 8 años y con 16 ya habia publicado su primera obra poetica substancial yo creo que este hombre es un hombre increible.

  ResponElimina
 5. Era un home molt maravilos que creia en se mateix se tropesava se achecaba una altra vegada i creixia como persona,un home con ell no hi ha ningun pero tots sóm diferents.

  ResponElimina
 6. nunca tenemos que tirar la toalla por muy negras que veamos las cosas, que tenemos que buscar todas las soluciones posibles, que siempre hay soluciones para todos los problemas de loa vida

  ResponElimina
 7. Els temps pasat ja no torna,así que sempre has de fer en present.la vida continúa dia en dia,és pot construir moltes cosas que nos agradi. sol necessitem un esforç tot es posible.

  ResponElimina
 8. nunca tenemos que rendirnos aunk veamso als cosas bastante mal tenemos que encontrar algun hueco y conseguirlo

  ResponElimina
 9. Sempre tens que mirar pel futur y mai et tens que tancar les portes.

  ResponElimina
 10. amb aquesta frases penses molt en veritat perque avegades et retirarias pero en aquesta vida tens que lluitar per un gran futur

  ResponElimina
 11. Tienes razón Dani nunca tenemos que echar todo a perder por muy difícil que sea, siempre habrá una solucion

  ResponElimina
 12. Rabindranath era un home molt intel·ligent .Va començar a escriure poemes des dels vuit anys. amb setze, va publicar la seva primera obra poètica substancial sota el pseudònim i va escriure les seves obres teatrals al'any 1877 amb un estil molt acolorit i un to profundament mític. pocs homes van ser com ell.

  ResponElimina
 13. el señor aquest te rao perque no sempre es pot conseguir lo que vols sempre que no es pot amb una cosa pasem a altre per no quedarse encallat hi anar avançant cenpre capa dabant mirant un futur millor. att... eii prieto...

  ResponElimina
 14. Sin positividad no podriamos vivir, cuando se cierra una puerta se abre una ventana.

  ResponElimina
 15. És una frase meravellosa, té molta intel·ligència pq explica com ho veu i ens ajuda a tirar endavant.

  ResponElimina
 16. És un consejo muy bueno, ya que si una cosa no te sale bien o no funciona, no tienes porque seguir insistiendo, siempre hay otras opciones, Cuando se cierra una puera se Abre una ventana.
  jaja

  ResponElimina
 17. Hi, very good article.
  Thanks for sharing keep up the good work.
  Bangla Kobita

  ResponElimina
 18. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina