dijous, 21 de febrer del 2013

Un blog sobre Etiòpia

Imatge del blog de l'Abraham
L'Abraham ha obert un blog, que vol centrar en donar a conèixer aspectes relacionats amb Etiòpia i els viatges. 

Obrir un blog no només és una molt bona manera de practicar amb les TIC, sinó també d'aprendre coses noves, compartir les que ja saps i potser el més important, establir contactes amb persones d'arreu del món.

Com hem comentat a classe obrir un blog personal és del tot voluntari, però si ho feu tingueu present que és molt important treballar els continguts que volem compartir, i també citar les fonts d'on treiem el material, enllaçant-les, com bé ha fet l'Abraham.


9 comentaris:

  1. es sorprendente la manera de hacer el café. es la primera vez que veo como hacen el café, guay. espero que alguna vez me invites a tomar un café de estos pero yo le pondría un poco de azúcar :)

    ResponElimina
  2. Me agradaria probar el cafe de Etiòpia i tambe anar ha visitar el pais del l'Abraham.

    ResponElimina
  3. Etiòpia es una pais que m'agradaria visitar algun dia, em faria molta ilusió.

    ResponElimina
  4. Bueno todos sabemos que abraham es una maquina su cultura es una pasada con lo que mas e alucinado es con las mujeres que se hacen esas dilataciones en el labio y las orejas es sorprendente.

    ResponElimina
  5. QUAN VULGUEU VINDRE A VISITAR ETIOPIA SEREU BENVINGUTS ...

    ResponElimina
  6. jajajajaja es coña estaria bien ir un dia palli para provar ese cafe.

    ResponElimina
  7. No tenía la menor idea de como se hacía el café, pero me ha gustado. Me parece muy bien que abriese un blog para hacer conocer las constumbres de su país.

    ResponElimina