divendres, 7 d’octubre de 2011

Des de Silicon Valley

Principals empreses amb seu a Silicon Valley (EUA).
Diuen de Xabier Uribe-Etxebarria que representa l'esperit emprenedor en estat pur. En l'entrevista que li ha fet Fermin Munarriz ens parla de com va arribar a Silicon Valley, dels discursos d'ascensor i de la seva actitud davant de l'èxit o el fracàs. L'empresa que va crear ell mateix va ser escollida la millor empresa jove amb projecció del món entre un miler d'empreses punteres, i això no va ser sinó un punt més d'arrencada per a tirar endavant. Ara a més és expert del Consorci World Wide Web, què és qui posa les regles del joc a internet. A l'entrevista també ens parla de cap a on van les coses en aquest sector que cada cop està més present en les nostres vides, però també de què significa això de ser emprenedor. Un dels seus primers clients va ser l'empresa Vueling, però no hi pa poder contactar amb facilitat ja que no podien parlar-hi per telèfon. Xabier Uribe-Etxebarria -nascut el 1981- ho va aclarir ràpid, va agafar un avió i es va plantar a la seu de Vueling. Ens en parla ell mateix: "cogí un avión, me presenté en la puerta y dije 'quiero estar con este señor'.'¿Has quedado con él?', me preguntaron. 'No, pero quiero estar con él'. Y me atendió".

MUNARRIZ, Fermin. "La web nos permite jugar a ser grandes y competir con la mayor empresa del mundo". Gara, 26 de juny de 2016, p. 10-12. Enllaç al text.

Activitat: 
1.- Llegir l'entrevista (AIB-COM).
2.- Comentar per escrit el què us ha cridat més l'atenció  (AIB-COM).
3.- Posada en comú a classe (DRP).


Mòdul formatiu: DRP
Crèdit: Desenvolupament en el lloc de treball
Bloc de continguts: Actituds i hàbits laborals

Mòdul formatiu: AIB
Crèdit: Tècniques comunicatives bàsiques per al món laboral i la vida quotidiana.
Bloc de continguts: Comunicació escrita

3 comentaris:

  1. M'agrada el avançament que estem aconseguint y el transcurs k va fer aquet home fins arribar tan amunt .S'ho va currar molt per que l'agradaba allo y va lluitar .

    ResponElimina
  2. aquet home ha fet un gran descubriment per atotes les persones , y le agradaria millorar cada any que pasa.

    ResponElimina
  3. Està molbe que ens informi de les coses i que arribi a les seves metes i que de empresa en empresa cap alfinal ha acabat creant una companyia aerea ''vueling''

    ResponElimina