dimecres, 23 de març del 2011

RECERCAR INFORMACIÓ SOBRE LÍBIA I JAPÓ

Foto d'Agustín di Luciano-Dilucious. Sota llicència CC.
Líbia i el Japó ocupen les portades dels principals mitjans de coomunicació ja que viuen dues crisis de signe ben diferent.
Us proposem investigar aquests dos temes a partir dels mitjans de comunicació presents a la xarxa

Foto de  شبكة برق | B.R.Q. Sota llicència CC
Busqueu tres enllaços a notícies de tres mitjans  de comunicació diferents (3 sobre la crisi Líbia i 3 sobre els efecets del tsunami al Japó) i envieu-los al correu electrònic juntament amb una fotografia que us hagi cridat l'atenció de cada tema així com una breu opinió personal vostra que podeu penjar com a comentari en aquest post.


Mòdul formatiu: AIB (Auxiliar de paleta i construcció)
Crèdit: TIC 
Bloc de continguts: Utilitats d'internet

13 comentaris:

  1. A japon a avido un terremoto u tsunami i esta aputno de explotar la central nucear de japon.

    A mi me dan bastante pena pero ya no se puede acer nada mas xk esta todo derrumbado i destruido .

    ResponElimina
  2. libia en aquest moment jo veigo que el sarkozi obama i els de més volen profitat a robar seu petroli perqué diuen que volen ajudar la gent de libia pero és mentira només volen seu petroli perqué, no ajudan el costa marfil o el yemen perqué no han vist alli algo interesant el costa marfil cada dia més pitjor aquesta setmana han maten casi 200 persones i ningu no ha dit res ni Union europen ni estado sunido son iguals ni sarkozi ni els de més el sarkozi no m'agrada gen ni mica es mala persona............................

    ResponElimina
  3. El corresponsal de la BBC, Frank Gardner, asegura que fue un discurso extraordinario, incluso según los estándares de Gadafi, lleno de ademanes teatralmente desafiantes contra casi todos.

    El líder libio parece completamente divorciado de la realidad, asegura el corresponsal, al decir que no autorizó al Ejército para usar la fuerza, pese a las afirmaciones de la oposición que sostienen que más de 1.000 personas están desaparecidas.

    ResponElimina
  4. A hora en libya esta en guerra i no puede pasar el petrol a un ninguna ciudad el presedente no quire salir

    ResponElimina
  5. A l'Antiga Grècia, el nom de Líbia era usat en un sentit més ampli, per designar tot el nord d'Àfrica a l'oest d'Egipte. Fins i tot, de vegades passava a significar el continent africà sencer. Les tres parts tradicionals del país són la Tripolitània, el Fezzan i la Cirenaica. En la mitologia grega, Dido vivia a 'Líbia'.

    ResponElimina
  6. OLA soc el mohamed

    la setuacion esta mal por k el presedente no quiere salir de la presedencia por k creio k no quiere salir por k en libya hay petrolyo a hora creio k va a ver guerra

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. ola soy el moha


    en libya a ahora la setuacion esta muy mal por k el presedente no quiere salir de la presedencia por k en libya hay petrolyo i muchas cosas a hora creio k va ver guerra

    ResponElimina
  9. que en japon a sucedido una trajediaaaa
    q surgidon un terremoto y un maremoto ..
    q havido derumbes de casaaa destrosos de coches
    y muchoss muertosssss... todo esta llegono de aguaaa.
    todo eso es una pena para todo los familiares q han perdidooo....

    ResponElimina
  10. Pues la verda que la situación, en libia esta bastante mal... todos los bloques y el paisaje esta bastante mal, apesar de la trajedia que a sucedido, hay tenemos que aun quedan bastantes supervivientes, lo que aun asi, estan en ruinas, sin muchos de los alimentos que se avian trabajado durante ese tiempo y ahora esta todo arrasado...( comentari de joseee)

    ResponElimina
  11. El cas de teremoto de japó aprobocat un energia nuclear de pais cada anys fa teremoto aquesta pais per aquesta anys aprobocat un energia nuclear. als paisos de japó i xina cada anys fa teremaoto del mar o de tiera. aquest teremoto a deixat multes peresones sénse rés ni casa ni menjar . per aixo al govern japósos dit que fare tot posiblé que la gente quédat sénse rés aquesta gente. ara alguns los paisos estan ajudat al japó désprés de aquest teremoto. EL japó és uns los paisos més proctut al món .

    ResponElimina
  12. Tarrgona per candidactura de jocs 2017.Ja son 30.000 els tarragona que compartim l´ orgull de pertànyes a una comunitat propera a les persones i compromesa amb un territori ric en volors. Junts treballem, amb un fort esperit tinetaire.per portar aquest patrimoni nostes cada dia més lluny. Desdel cor de Tarragona , compartim el nostre orgull amb la resta del món.

    ResponElimina