dimarts, 11 de gener del 2011

COMUNITATS AUTÒNOMES

Mapa d'Enrique Alonso,




Us proposem resoldre un joc al voltant de les comunitats autònomes de l'Estat espanyol per tal d'esbrinar-ne la seva ubicació.
Per comunitat autònoma entenem l'"ens territorial, dotat d'autonomia política, en què s'organitzen les regions i nacions de l'Estat espanyol per a l'exercici del dret d'autogovern segons la constitució de 1979" (Definició de l'Enciclopèdia Catalana).



Mòdul formatiu: Coneixement de l'entorn social i professional.
Crèdit: Entorn social i cultural.
Bloc de continguts: Territori, societat i recurssos comunitaris.

6 comentaris:

  1. Es un joc bastant entretingut perque et distreus i aprens

    ResponElimina
  2. Aquest joc, apart d'entretingut, es un joc per apendre ha on va cada comunitat autonoma de l'estat espanyol i aixi saber ha on va cadascuna sense problema.

    ResponElimina
  3. Simplement el nivell 1, 2, 3, els veig una mica inutils, ja que no veig que aprenguis res amb relacionar siluetas, el 4 es una mica mes complicat ja que no tens els noms posats, i el que has de saber es com es diu la comunitat, avans de relacionar la silueta.

    ResponElimina
  4. Bastant facil e impresindible per aprendre a saver on estan les comunitats autonomes del estat español i en quin lloc es situen, no deu ser molt dificil jugar donada la situació colocar una silueta damunt de una altre sembla un trencadís o un puzzle.

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina