diumenge, 14 de novembre de 2010

EDUCACIÓ INCLUSIVA‎Llibre: "El cassó del Gerard" , d' Isabelle Carrier.Llibre: "Quatre petites cantonades de no res", de Jérôme Ruillier.

Després de veure aquests vídeos, de llegir aquests contes... de ben segur que ens serà més fàcil  adonar-nos -en de què tots tenim i hem tingut algunes dificultats. En algunes persones són més visibles que amb d'altres. Si som capaços d'identificar i acceptar algunes pautes de comportament diferents a les pròpies podrem acceptar millor les diferències en el tracte amb els altres.
 
Temes relacionats: Blog de Javier Martín Betanzos i web del Departament d'Educació (educació inclusiva).

Mòdul formatiu: Desenvolupament i recursos personals.
Crèdit: Desenvolupament personal.
Bloc de continguts: Identitat personal i autoconeixement.

12 comentaris:

 1. la meva percepció sobre aquest vídeo, és saber respectar als altres,no tots som iguals i no tots tenim les mateixes facilitats per fer les coses fins i tot en la nostra vida quotidiana,a uns els costa mes i a latres menys,l'important és saber respectar als demes i sempre que pugis ajudar fes-ho,et sentiràs millor,almenys ami em passa.

  ResponElimina
 2. Quan ets capaç de posarte en la pell dels altres t'anadones de que ets afortunat per tenir el que tens,la meva mare traballa amb dicapasitats,i sempre em diu que està molt contenta amb el treball que te,per ella és molt gratificant estar amb aquesta gent i fer-los la vida una mica més alegre,i d'això es tracta de fer-nos la vida una mica més fàcil entre tots.

  ResponElimina
 3. Això es una demostració de com tirar endavant tot i les dificultats que pot tenia cadascú. Tambe es important tenir un bon assesorament que ens ensenyin a tenir una visio mes positiva de les coses.

  ResponElimina
 4. Posarte en el lloc del altres requereix molta comprensio.

  ResponElimina
 5. No ni ha que discriminar a ningú ni aïllarla.

  ResponElimina
 6. no tenim que discriminar a ningu perquie si despres som nosaltres els discriminats ho pasarem malament

  ResponElimina
 7. mi opinion es q no tenemos q discriminar a nadiee x q todos somos iguales.

  ResponElimina
 8. la meva opinió és tots els humans som iguals i perquè tots nosaltres tenim dret al depedencia

  ResponElimina
 9. la meva percepció sobre aquest vídeo, és saber respectar als altres,no tots som iguals i no tots tenim les mateixes facilitats per fer les coses fins i tot en la nostra vida quotidiana,a uns els costa mes i a latres menys,l'important és saber respectar .

  ResponElimina
 10. no hi podem mirar amb mals ulls perque despres quant ens miren malament a nosaltres ens trobarem malament

  ResponElimina
 11. La meva opinion de aquest video, és cert amb el fàcil que era canviar la porta en educació és tracta també de canviar els contexos l'aula les pràctiques no als alumnes

  ResponElimina
 12. em de portar bè a classe y em de respectar als teus compans y els teus professors

  ResponElimina